dissabte, 2 de novembre del 2013

Sortida a l’exposició “Qui coneix l’Alícia al País de les Meravelles?”

A partir del dia 1 d’octubre i fins el dia 18, la Biblioteca pública de Lleida acull l’exposició “Qui coneix l’Alícia al País de les Meravelles?” que pretén ser una eina de promoció i animació a la lectura a partir d’aquest conte clàssic de Lewis Carroll.

L’exposició forma part del “Projecte Comú de Lectura: Alícia al País de les Meravelles ”, que organitza la Xarxa de biblioteques escolars de les comarques de Lleida, de la qual la Biblioteca Pública de Lleida també en forma part, i que es basa en la col·laboració entre la biblioteca del municipi i les de les escoles. Per això, durant els dies en què l’exposició romandrà a la Biblioteca, s’han organitzat visites escolars especials amb diverses escoles de la ciutat de Lleida participants en el projecte.
Aquesta exposició parteix de la idea original de Xosse Nofre, bibliotecària responsable de l’Àrea Infantil i Juvenil de la Biblioteca Pública de Lleida i compta amb el patrocini dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida i de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i ha estat coordinada per la Central de Biblioteques de Lleida.
Després de l’estada a la Biblioteca Pública, l’exposició itinerarà per diferents municipis de la província de Lleida participants al Projecte Comú de Lectura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada